Enxampen a Blanes un home reclamat per la justícia Belga acusat d'homicidi

L'home era en una festa que tenia lloc en un bar de la ciutat

Els Mossos d'Esquadra van detenir el dia 31 d’agost, un home de 43 anys de nacionalitat bosniana, que estava fugit de les autoritats judicials que el reclamaven per, presumptament, ser l’autor d’un delicte d’homicidi.

El dia 31 d’agost els agents van tenir coneixement que s’estava realitzant una festa en un bar del carrer Mercè Rodoreda de la localitat de Blanes (Selva) on hi podia haver una persona buscada per les autoritats belgues per un homicidi comès a Bèlgica l’any 2015.

Quan els agents van arribar al local diverses persones, inclòs l’home que tenia la cerca i captura, van intentar fugir per la part posterior del restaurant.

Al cap de pocs segons els mossos el van interceptar. En el moment de la identificació l’home es va negar a mostrar cap documentació, motiu pel qual va acompanyar als agents a la comissaria per poder identificar-lo plenament.

A dependències es va confirmar la identitat de l’home que coincidia amb la recerca emesa per les autoritats Belgues. Els agents van detenir l’home que va ingressar en presó preventiva a l’espera de ser extradit al país que el reclamava.