Denunciat un camioner accidentat en una carretera prohibida per a vehicles de mercaderies a Riudarenes

L'home transportava llaunes per a ser reciclades

Els Mossos d’Esquadra van denunciar administrativament el passat 25 d’agost, el conductor d’un camió, de 57 anys, de nacionalitat búlgara i veí de Palència, per no respectar la senyalització vertical de prohibició de vehicles de mercaderies i per no respectar el descans bisetmanal.

Els fets van tenir lloc el vespre del 25 d’agost quan agents d’aquesta Àrea van rebre l’alerta d’adreçar-se a la GIV-5514, al punt quilomètric 5.7, a la carretera de l’Esparra de la població de Riudarenes (Selva), ja que hi havia una tractora amb semiremolc bolcada.

Quan els mossos van arribar al lloc van constatar l’accident d’un camió de gran tonatge que havia patit una bolcada, amb el conductor que va resultar il·lès.

El camió, que transportava llaunes de refresc per reciclar, no havia respectat la senyalització vertical de prohibició de circular per la via amb un vehicle de mercaderies, fet pel qual va quedar denunciat en base al Reglament General de Circulació.

Tanmateix el conductor fou denunciat per la Llei d’Ordenació de Transports Terrestres per no respectar el descans bisetmanal.

La via, que va quedar totalment tallada, va necessitar l’activació del servei de carreteres de la Diputació de Girona per gestionar l’obertura de la mateixa amb la retirada del camió per part d’una grua, i la senyalització que per aquell accés no es podia transitar temporalment fins la retirada del vehicle de gran tonatge.