Enxampen a Figueres un lladre assegut al sofà de la casa on acabava de robar

El jove es va justificar dient que "era la casa d'un amic"

Els Mossos d'Esquadra van detenir diumenge un home, de 29 anys i de nacionalitat marroquina, a qui van enxampar assegut al sofà d'una casa a Figueres després de robar-hi. Els fets van passar el mateix dia a la tarda quan un ciutadà va veure unes persones amb actitud de vigilància pels voltants del carrer de la Pau. Hores més tard, el mateix ciutadà va alertar al 112 que havia vist com una de les persones saltava la tanca d'una casa.

Quan els mossos hi van arribar van trobar la porta d'accés forçada i van escoltar passes a l'interior. Al cap d'uns segons, van localitzar l'home assegut. Els agents li van preguntar el motiu i els va respondre que era la casa d'un amic que no hi era i del qual no sabia el nom.

Després de fer comprovacions a tota la casa, van veure que l'interior estava tot regirat, amb els calaixos oberts i els mobles remenats. Seguidament, van escorcollar l'home. Li van trobar un rellotge, un anell amb unes inicials que no coincidien amb les seves i una targeta de plàstic de les que s'utilitzen per obrir portes.

Els agents el van detenir com a presumpte autor d'un robatori amb força, en grau de temptativa. L'arrestat, que té antecedents, va quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.