Sara Baras posa punt final a un festival de Cap Roig que tanca fregant el ple absolut

L'organització es mostra "molt satisfeta" amb les més de 33.600 entrades venudes

L'energia de Sara Baras ha abaixat el teló del festival de Cap Roig. L'artista gaditana ha portat el seu nou espectacle a l'escenari baix-empordanès acompanyada del so de la guitarra espanyola i davant d'uns 1.600 espectadors.

Després d'una hora i mitja de passió flamenca, acompanyada d'un grup de balladores i set músics, el públic ha reconegut el talent de Baras amb una llarga ovació en l'últim dels actes programats per aquest 2021. El d'aquest dissabte, a més ha estat el concert solidari d'aquest any. Dos euros i mig de cada entrada han anat destinats a l'entitat Princesas Rett.

Ara, toca pensar en l'any vinent i el director del festival, Juli Guiu, explica que esperen poder fer un festival sense restriccions. En aquest sentit, Guiu ha explicat que estan "molt contents" dels grups que de moment han confirmat, tot i que no n'ha revelat el nom. El director de Cap Roig, però, confia en poder tornar a programar artistes internacionals. I és que aquest any només Juan Diego Flórez i Morat han estat els representants de fora de l'estat espanyol.

Guiu es mostra "molt satisfet de com ha anat aquesta represa del festival, després que la pandèmia obligués a suspendre l'edició de l'any passat. El gairebé ple absolut ha sorprès el director que considera "una bestiesa" haver arribat a aquestes xifres. "La veritat és que estem molt contents, no ho podem amagar", ha reblat.

La majoria de concerts plens

Un fet destacat ha estat la quantitat de concerts que han exhaurit les entrades. En concret, en 17 dels 23 que s'han fet s'ha penjat el cartell de 'sold out'. Dels sis restants, dos s'han hagut de cancel•lar –Passenger i Antonio José- i la resta s'ha venut gairebé tot.

Una resposta del públic que satisfà Juli Guiu que deixa clar que l'aposta per la qualitat fa que Cap Roig sigui "un referent" dels festivals d'estiu. Guiu reivindica les diferents propostes que ha portat al festival. I és que per Cap Roig hi ha passat des del pianista andalús Pablo López que va obrir el festival fins a Estopa, Raphael, Hombres G o José Luis Perales.

La música catalana també hi ha estat present amb grups de renom del panorama com Sílvia Pérez Cruz, Manel, Blaumut, Els Amics de les Arts o Sopa de Cabra, tots ells amb les entrades exhaurides. Artistes que ja han visitat el festival diverses vegades com David Bisbal o el violinista Ara Malikian també han omplert, així com l'aposta pels infants amb el Pot Petit.