Calonge carrega contra el Govern per deixar-los novament fora del toc de queda

L'alcalde assegura que l'únic que fan és "acollonar el personal"

L’alcalde de Calonge i Sant Antoni, Jordi Soler, s’ha mostrat absolutament "estupefacte i indignat" un cop ha conegut la decisió del Govern de la Generalitat que el municipi segueixi sense toc de queda nocturn. Assegura que “l’única cosa que queda és senzillament convidar a tots aquells senyors que han decidit que Calonge i Sant Antoni no entri dins el confinament que vinguin a passar un parell de nits a Sant Antoni, i veuran el que això significa”.

La decisió arriba un dia després del balanç que es va fer del segon cap de setmana sense confinament nocturn al municipi. El balanç va ser de 442 serveis per part de la Policia Local, l’aixecament de 45 actes, la dissolució de 35 grups que consumien alcohol a la via pública, diverses destrosses en el mobiliari urbà i 232 trucades a la Policia Local de queixes per sorolls i conductes incíviques.

Tot això està tenint un efecte negatiu en la temporada turística amb anul·lacions de reserves d’hotels i apartaments. “Tranquils que de lloc en tindran perquè la gent marxa. Això és acollonar el personal”, assegura Jordi Soler. Tanmateix, aquesta decisió està tenint un impacte en la imatge del municipi, que durant els darrers anys s’ha especialitzat en un turisme familiar i tranquil.

  • L'alcalde, Jordi Soler, indignat amb la decisió del Govern