Troben a Caldes de Malavella el cotxe dels lladres que van fer explotar un caixer a Riudellots de la Selva

El vehicle era en un camp, abandonat i ruixat amb benzina

Efectius de la Policia local de Caldes de Malavella van trobar diumenge passat un vehicle implicat en el robatori a una sucursal del banc Santander, a Riudellots de la Selva, amb explosius implicats.

Un agent es trobava fent un servei a Aigües Bones quan va rebre l’alerta dels Mossos d’Esquadra que s’estava buscant un vehicle de determinades característiques implicat en el furt. 

L’agent va veure com un vehicle com el descrit fugia del camí de sorra del dipòsit d’aigua dirigint-se a la carretera de Llagostera, els delinqüents van voler-se escapolir pels carrers del poble pel carrer Sant Jordi i posteriorment Ramon Llull. Mentre s’esperaven els reforços de la Policia Local de Llagostera i Mossos d’Esquadra va ser gràcies a diferents agents de Caldes que es trobaven en aquell moment fora de servei que finalment va poder-se localitzar el vehicle en un camp, sense ocupants, obert i ruixat amb benzina. Es va realitzar una batuda per localitzar els ocupants sense èxit. Finalment els Mossos d’Esquadra es van fer càrrec del vehicle. 

La persecució del vehicle estava relacionada amb el robatori d’un caixer automàtic de Riudellots de la Selva que van fer esclatar amb explosius. Presumptament hi havia dos individus implicats en el robatori, tot i que no van poder accedir als diners.