Rubi: 'És fantàstic poder competir amb un equip com el Villarreal'

El Girona FC rep el Villarreal a Montilivi en un duel directe per a l'ascens.

El tècnic del Girona F.C ha manifestat el seu apreci a l'equip dirigit per Velázquez, alhora que comenta: " Li ha costat una mica adaptar-se a la categoria, amb un inici irregular, però tot i així el Villarreal és un clar candidat a l'ascens i a les dues primeres places". Rubi ha remarcat que veu l'ex primera com el clar favorit per al partit. L'entrenador, que la jornada anterior va obtenir una victòria de mèrit amb l'equip contra l'Elx, ha comparat també l'estil completament oposat del Villarreal: "L'Elx és un conjunt amb un gran ordre tàctic, mentre que demà rebem un equip amb molta llibertat i alegria quan té la pilota. La victòria passada ha vingut molt bé en l'aspecte anímic". No obstant, ha remarcat que per aconseguir un bon resultat cal "mirar de contrarestar el seu nivell tàctic sense pilota i intentar tenir-la nosaltres per imposar el nostre estil de joc". Un dels grans factors a favor per a l'equip gironí es troba en la baixa per lesió de Marcos Senna. Rubi ha fet referència a aquest aspecte: "ara no descobrirem a Senna, es tracta d'un jugador molt important per al seu joc però tenen jugadors per ocupar el seu rol perfectament".

A nivell tàctic, el Vilassarenc assenyala que aquesta ha estat una setmana "estranya, per diferents temes, com el canvi constant dels camps d'entrenament o les molèsties de diferents jugadors. Volem demostrar també que sense fer una gran setmana d'entrenaments podem completar un bon partit". Precisament qüestionat per les baixes que arrossega la plantilla, Rubi ha explicat: "Tot i les lesions lleus de jugadors com Luso o Jose durant la setmana, sembla que qui acabarà perdent-se el partit acabarà essent Kitoko". Pel que fa a l'alineació que presentaran demà els gironins, tampoc hi han hagut sorpreses: "Cada partit l'enfoquem diferent i demà a última hora es sabrà l'onze".

Per altra banda, el davanter Benja ha explicat la seva visió de la situació que es presenta després de la victòria vers l'Elx: "Sabíem que venien una sèrie de partits complicats contra rivals directes". Respecte al Villarreal, un equip que s'ha posat entre cella i cella estar la temporada que ve altre cop a primera, comenta: "A tots els jugadors ens agrada jugar aquests partits. El Villarreal, tot i no fer el futbol al que ens tenia acostumats, està a dalt de la classificació i la qualitat individual s'acaba notant sempre a final de temporada. Per mi, és un clar candidat a pujar per plantilla i per pressupost". D'aquesta manera, demà a les vuit de la tarda es podrà contemplar al camp municipal de Montilivi un partit, a hores d'ara, de primera.