Detenen un home per fer-se passar per un altre en un examen de conducció a Olot

L'arrestat és un jove de 22 anys i veí de Salt

El matí del 5 de desembre, al centre d'exàmens d'Olot, els examinadors van cridar una persona per tal que es personés davant la porta d'entrada amb la finalitat de donar-li un lloc i l'examen dins la sala. En aquell moment es va presentar un home i va mostrar el seu permís de residència per acreditar-se.

Els examinadors el van fer entrar a la sala i li van donar un lloc. Els agents dels mossos, però, van inspeccionar el document i van observar que no presentava totes les mesures de seguretat, per això els agents van acompanyar aquest home fins a la comissaria per tal d'identificar-lo. Els mossos van esbrinar que aquesta persona havia arribat amb un vehicle i quan van escorcollar el cotxe hi van trobar a dins un permís de residència totalment legal, a nom d'Abubacarr J., un nom que era diferent del que constava al permís de residència manipulat que havia presentat l'home al centre d'exàmens.

Per aquest motiu, els agents van detenir Abubacarr J. per un delicte de falsificació de document públic i usurpació d'estat civil. El detingut, que no té antecedents, va passar el mateix dia 5 de desembre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Olot, que el va deixar en llibertat amb càrrecs.