Detinguts dos responsables d'un cultiu amb 1.116 plantes de marihuana a Massanes

Un dels arrestats hauria estat lligat i intimidat amb un arma pel seu company

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 2 d’agost dos homes, de 39 i 40 anys, de nacionalitats belga i servia, residents a Bèlgica i Granollers com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

Pels volts de les 18 hores del mateix dia, els Mossos van rebre l’avís que un home va ser lligat i intimidat amb una arma en una urbanització de Massanes. Immediatament es van fer gestions per comprovar els fets i es va localitzar la casa on la víctima deia que l’havien lligat.

A l’interior hi havia un altre home, diferents estances amb plantes de marihuana, cabdells i dues caixes fortes obertes i buides. Davant les preguntes dels agents la presumpta víctima va entrar en contradiccions i va facilitar diferents versions dels fets.

Els dos homes van quedar detinguts com a presumptes responsables del cultiu de marihuana indoor.

El dia 3 d’agost, amb un manament judicial, la unitat d’investigació va realitzar una entrada i perquisició a l’interior de la casa. Durant l’escorcoll van trobar 1.116 plantes de marihuana d’entre 150 i 170 cm, cabdells assecant-se i una instal·lació per al cultiu de les plantes: focus, ventiladors, extractors, aires condicionats, transformadors, filtres i documentació d’altres persones.

La investigació no es dóna per tancada i no es descarten més detencions relacionades amb els fets. Els detinguts, han passat avui a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners, el qual ha decretat la llibertat amb càrrecs fins al dia del judici.