Els Mossos topen contra un conductor temerari que circulava begut a l'alçada de Llagostera

L'home va intentar fugir amb aquesta perillosa maniobra

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 30 de juliol un home de 29 anys, de nacionalitat uruguaià i veí de Caldes de Malavella, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir sota els efectes de l’alcohol, per negar-se a realitzar les proves d’alcoholèmia i per conducció temerària.

Els fets van passar el mateix dia 30 quan els agents retiraven un para xocs de la carretera A2 al punt quilomètric 706 a Vidreres (Selva). Quan els agents van fer el pas als vehicles, una ciutadana els va alertar que hi havia un vehicle que anava conduint de manera temerària ja feia molts quilòmetres.

Al cap de pocs minuts, els agents van localitzar el vehicle esmentat a la intersecció de la carretera A2 amb la C-35 al seu pas pel municipi de Llagostera.

Els mossos van donar indicacions d’aturada al conductor del turisme, però aquest va fer cas omís i va intentar fugir conduint de manera temerària. Ràpidament els agents van seguir-lo, el van interceptar i l’home va col·lidir el seu vehicle amb el dels agents per intentar fugir.

Quan els mossos van identificar el conductor van detectar que presentava signes evidents de trobar-se sota la influència de les begudes alcohòliques. En fer-li la primera prova va donar un resultat positiu de 0.80 mg d’alcohol per litre d’aire expirat i es va negar a realitzar la segona prova.

El detingut, amb nombrosos antecedents, va passar el dia 31 de juliol a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.