L'empresa Abat proveirà Carpi Pizza amb motos elèctriques per renovar la seva flota

En el transcurs de tres anys totes les seves 150 motocicletes de gasolina desapareixeran

Amb tres motocicletes a Barcelona, una a Tordera i una altre a Vidreres (la Selva), Carpi Pizza ha iniciat la renovació de la seva flota. Segons ha apuntat el gerent de la pizzeria catalana, Francisco Fuentes, "només amb l'estalvi de combustible la moto es paga sola i, a més, contribuïm a respectar el medi ambient", ha explicat en declaracions a AraGirona.cat.

Amb tot, Fuentes també ha mostrat la seva satisfacció per la millora del rendiment d'aquest tipus de vehicle; "tres any enrere eren bicicletes amb un petit motor elèctric i avui en dia són realment útils", ha dit.

Per la seva banda el gerent d'Abat Connection a Girona, José Luis Zúñiga, ha explicat que el tipus de motocicleta escollida per Carpi Pizza és el model "Red Arrow", el qual té una autonomia de 70 quilòmetres i una velocitat màxima de fins a 50 quilòmetres per hora.

La formalització del conveni de col·laboració que es desenvoluparà en el transcurs dels propers tres anys s'ha fet en presència del director general de Transports i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, Ricard Font.