Banyoles oferirà revisions mèdiques esportives a un preu baix per les famílies vulnerables

El consistori signa un acord amb la Clínica Salus

L'Ajuntament de Banyoles ha signat un conveni amb la Clínica Salus per tal que les famílies vulnerables del municipi puguin fer-se revisions mèdiques esportives a un preu més baix. Els serveis socials derivaran joves i infants que necessitin fer-se aquesta revisió per practicar algun esport i es bonificarà un 75% del preu de la visita.

L'objectiu d'aquest descompte és potenciar els efectes d'inclusió social que té l'esport. A més, la clínica de Banyoles també oferirà un 15% de descompte a tots aquells infants i joves que es facin una revisió mèdica per a participar en els clubs d'esport base de Banyoles.

El regidor d'Esports de Banyoles, Jordi Congost, ha detallat que el conveni forma part de les accions per "promoure l'accessibilitat i la inclusió social" en el món de l'esport. El consistori destaca que aquest tipus de revisions poden suposar un escull per aquelles famílies que no poden permetre's pagar-la i per això volen eliminar "les barreres existents" per fer que l'esport arribi a tothom.