El Sant Antoni Beach Festival programa quatre concerts en la seva primera edició

Hi actuaran Duki, Miqui Núñez, Zoo i Trueno

Tot a punt per començar la primera edició del Sant Antoni Beach Festival el 29 de juliol a Sant Antoni de Calonge. El certamen musical s’allargarà fins a l’1 d’agost i comptarà amb una programació que inclou opcions per tots els públics, edats i preferències musicals. Participaran artistes com Duki o Miki Núñez.

El festival començarà el 29 de juliol amb l’actuació de Duki, el màxim exponent del trap llatí. Directament des de Buenos Aires porta la seva gira europea fins a Sant Antoni. L’endemà, el 30 de juliol, el festival seguirà amb Miki Nuñez. El terrassenc actuarà en el marc de la seva gira Iceberg presentant les seves noves cançons i els seus grans èxits del seu anterior treball Amuza. L’artista es va donar a conèixer arran del seu pas per Operación Triumfo 2018.

El 31 de juliol Zoo presentarà el seu tercer treball discogràfic Llepolies. El grup valencià, nascut a Gandia el 2014, se centra en el rap, el breakfast, el reguetón, el rock i l’ska, barrejats amb ritmes electrònics. Les lletres de les seves cançons toquen questions polítiques i socials de l’actualitat. El 2015, amb el seu primer disc 'Tempestes vénen del sud', van obtenir un milió i mig de reproduccions en poc temps. Ara tornen als escenaris després d’una parada de diversos mesos des de l’última gira.

El festival acabarà l’1 d’agost amb l'actuació del jove raper i freestyler argentí Trueno. L’argentí presentarà el seu primer treball discogràfic Atrevido. És conegut principalment per la seva cançó “Mamichula” en col·laboració amb Bizarrap i Nicki Nicole, ja que va superar en poc més de cinc mesos els 220 milions de reproduccions a YouTube.

Totes les actuacions seran a les 21:30 h i es faran al camp municipal d’esports de Sant Antoni. El públic estarà assegut i es seguiran les mesures necessàries per evitar la propagació de la covid-19. Les entrades es poden adquirir a través de la web del festival.