Tanca l'Hotel Nord de Girona 'obligat' per la crisi econòmica

El propietari, Francesc Ramió, considera que són temps dificils però que "encara poden ser molt pitjors"

Francesc Ramió ha argumentat aquesta tarda que el seu, al ser un hotel de ciutat, "ha d'estar sempre a punt, amb les despeses que això comporta", les quals no ha pogut fer front per la situació de crisi econòmica que es pateix. El propietari assegura trobar-se en un moment "nostàlgic" i que espera ser "l'últim de l'Associació" que tanca les portes tot i que apunta que "no ho tinc tant clar".

Ramió també culpa a les administracions de crear un seguit de grans expectatives "amb uns congressos que no existeixen, un TAV que encara no ha arribat, unes carreteres que no s'han fet i vols que desapareixen tan de pressa com han arribat", ha matisat l'empresari gironí que també les culpa d'haver "oblidat la promoció per compensar els efectes d’aquestes mancances. Sempre ha recat la inversió en la promoció, els efectes son a mig o llarg termini, i no tenen resultats polítics immediats. Però la promoció es molt necessària i els resultats beneficien a tots, apart del sector", ha dit.

Final d'un sistema

El propietari de l'Hotel Nord apunta que no ens trobem davant una simple crisi econòmica si no que és "el final d'un sistema i estem obsessionats en voler trobar solucions tradicionals per els reptes nous". En aquest sentit reclama que és necessari plantar-hi cara "però com badocs no reaccionem", s'ha lamentat.