El grup 'l'Embranzida Jove' de Roses edita un CD de nadales benèfic

La venda de discs servirà per recaptar fons de cares a La Marató de TV3

"L'Embranzida Jove" ha comptat per elaborar el disc amb la participació i les veus de diversos joves socis de l'entitat, i amb la col.laboració especials d'artistes rosincs i d'arreu de la comarca, com son Rusó Sala, Kim Viarnès (Eslabón perdido), Josep Lluís Cardona, Anna Gratacós (ex vocalista d'Aurània), Jordi Rubau, Pablo Rodríguez (Pablo Guirao Trio), Ernest Pratcorona (Crossing Roads), Gemma Pérez, Cynthia Pérez (Littlesicks), i les petites Ariadna Godo i Aina Baiges. També ha comptat amb la bateria d'Adrià Hereu, les guitarres elèctriques i acústiques d'Ivan López i Àlex Pérez, els teclats de Jordi Rubau o el saxo de Tobias Stein.

El disc, editat a l'estudi i sota la producció de Jordi Rubau, està enregistrat sota el segell discogràfic Indiket Músic, i tindrà una tirada inicial de 500 còpies a un preu de 10 euros que es vendran a diferents establiments comercials de la comarca i per Internet, al local de "l'Embranzida" o bé en les diferents actuacions que l'associació durà a terme aquest nadal arreu de l'Empordà. Tots els beneficis aniran íntegrament destinats a la Marató de Tv3, que enguany tractarà de recaptar fons per lluitar contra el càncer.

Per dur a terme aquest disc "l'Embranzida Jove" ha comptat amb el suport del Consell Comarcal de l'Alt Empordà i amb l'Ajuntament de Roses, així com el segell Indiket Music. Pel que fa a la promoció del disc, el grup portarà a terme el “Fum Fum Tour 2012”; un seguit d'actuacions en directe pels carrers i places del municipi, així com diferents actuacions en diferents poblacions de l'Alt Empordà. A més a més enregistraran un videoclip amb el seu primer single.