Cap Roig ja ha venut més de 33.000 entrades i esgotat 16 concerts

El festival començarà el 23 de juliol

El Festival Jardins de Cap Roig ja ha venut més de 33.000 entrades del total d’espectacles de la seva 21a edició, dels quals 16 concerts han aconseguit penjar el cartell de sold out. El Festival començarà el proper divendres 23 de juliol amb l’actuació de l’artista espanyol Pablo López i oferirà 21 concerts al llarg de l’estiu. La bailaora Sara Baras, serà l’encarregada de clausurar el festival el 21 d’agost, amb un concert solidari en benefici de Càritas.

Juli Guiu, president del Grup Clipper’s i director del Festival de Cap Roig, afirma que “poder començar el Festival amb aquestes xifres després d’un any tan difícil ens fa estar molt satisfets i il·lusionats. Els setze sold out i les entrades pràcticament exhaurides dels cinc concerts restants ens anticipen una gran edició i ens demostren, un cop més, la confiança d’un públic que té ganes de tornar a Cap Roig per gaudir de nits extraordinàries. Seran 21 nits marcades per l’eclecticisme que ens caracteritza, de la mà de les grans estrelles del moment en un entorn incomparable a la Costa Brava”.

Els concerts que ja han exhaurit les entrades de forma anticipada són: Pablo López (23 de juliol), Raphael (24 de juliol), Els Amics de les Arts (25 de juliol), Manel (30 de juliol), Antonio Orozco (2 d’agost), Estopa (4 d’agost), Ara Malikian (5 d’agost), José Luis Perales (6 d’agost), Taburete (7 d’agost), Aitana (8 d’agost), El Pot Petit (9 d’agost), Blaumut (10 d’agost), Morat (16 d’agost), Sílvia Pérez Cruz (17 d’agost), Sopa de Cabra (18 d’agost) i Hombres G (20 d’agost).

Restant tres dies per la inauguració del Festival, el públic encara pot adquirir les últimes entrades pels concerts de Juan Diego Flórez (31 de juliol), Love of Lesbian (11 d’agost), David Bisbal (12 d’agost), Mag Lari (15 d’agost) i Sara Baras (21 d’agost).