Detenen el responsable d'una deixalleria per comprar 18 minimotos robades

L'home a més va falsifica les factures

El 12 de novembre passat, els Mossos de la unitat d'investigació de la comissaria de Santa Coloma de Farners van realitzar una inspecció administrativa a la deixalleria de la Cellera de Ter que està dedicada al reciclatge.

Durant aquesta inspecció, els agents van localitzar les 18 minimotocicletes perfectament empaquetades en les seves caixes. Davant d'aquesta troballa, els agents van parlar amb la persona responsable de l'empresa, la qual els hi va mostrar unes factures sobre la compra i venda d'aquestes minimotocicletes. Després de realitzar les comprovacions dels documents, els agents van veure que es tractava de factures amb dades falses i van esbrinar que els objectes localitzats a la deixalleria havien estat sostrets el 28 de juny d'una empresa situada a Celrà, al Gironès.

La víctima d'aquest robatori va reconèixer sense cap dubte que les motocicletes eren seves ja que es tractaven d'objectes molt característics i fàcilment identificables. Un cop van realitzar les comprovacions oportunes, els Mossos van detenir el propietari de la deixalleria per rebre material sabent-ne la seva procedència il·lícita i per falsificació d'un document públic.

L'home detingut, que té antecedents policials, va passar el dia 5 de desembre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.