Per primera vegada en 30 anys s'allarga la Setmana Gastronòmica degut al temporal

El 75% dels associats varen patir talls en el subministrament elèctric

Per primera vegada en 30 anys s'ha decidit allargar la Mostra Gastronòmica de Girona fins el 28 de març. La decisió ha estat anunciada avui pel gerent de l'Associació d'Hostaleria de Girona i Radial, Jesús Pastor, en un comunicat que s'ha fet public aquest matí. Segons el gerent de l'entitat, el 75% dels associats varen patir talls de subministrament elèctric al llarg de la setmana passada degut al fort temporal de neu. Aquest fet, agreujat en algunes zones del Gironès i la Selva on van estar una setmana sense llum, ha produït 'greus prejudicis econòmics' i ha danyat a tot el sector així com 'la imatge turística de les comarques gironines', apunta Pastor.

Els establiments que han decidit adherir-se a la pròrroga de la Mostra Gastronòmica són: Albereda, Alemanys 3, Boira, Divinum, Draps Petit Restaurant, El Burg, El Duc de l'Obac, El Ginjoler som Restaurant, El Pati Verd (Hotel Carlemany), Els Ocells Perduts, Hotel Fornells Park, La Brasa Grillada, La Calèndula, La Marquina, l'Aliança d'Anglès, l'Alzina (Hotel Mas Ros), Mas Canyet, Mas Casilda, Mas Batlle Paradís, Mas Roure, Mimolet, Numun (AC Palau de Bellavista) i Quimera (Hotel Melià Golf Vichy Catalán Caldes).

Segons Pastor 'amb aquesta mesura pretenem compensar tant els establiments participants com a aquells clients que varen haver d'anul·lar o posposar les seves reserves i donar més a totes aquelles persones que ens visiten de fora de les comarques gironines, per visitar-nos i gaudir de la gastronomia gironina', ha dit.