GM FOOD inverteix 2 MEUR en la reforma integral del Gros Mercat d'Olot

L'actuació s'emmarca en el pla de millora de cash&carry de la companyia

L'empresa de distribució alimentària GM FOOD IBERICA ha invertit 2 milions d'euros (MEUR) en la reforma integral de Gros Mercat d'Olot. L'actuació s'emmarca en el pla de millora de la companyia en relació als cash&carry.

El centre, ubicat al carrer Mestre Falla del polígon Les Mates, incorpora, entre d'altres novetats, una zona de productes frescos més àmplia i un horari ininterromput de vuit del marí a vuit de la nit. El Gros Mercat d'Olot compta amb una sala de vendes de 2.551,29 metres quadrats i 6.800 referències, 1.200 de les quals corresponen a marques pròpies. El centre dirigit exclusivament a professionals de l'hostaleria i la restauració, té una plantilla de 15 treballadors, i dona servei a les poblacions de l'àrea d'influència.

El grup empresarial compta amb més de 1.100 treballadors a tot Catalunya, on actualment té 24 centres Gros Mercat, dues plataformes logístiques, prop de 500 supermercats franquiciats amb les ensenyes SUMA, Proxim i SPAR, i 8 benzineres GMOil.

GM FOOD té sis plataformes de distribució repartides per tot l'Estat i és referent en el mercat de l’horeca estatal amb la seva ensenya de cash&carry GMcash-Gros Mercat, amb 70 centres i 21 gasolineres GMOil, i la divisió de Food Service. L'empresa compta amb més de 800 supermercats franquiciats sota les ensenyes SUMA, Proxim i SPAR, i més de 2.000 clients independents.