Rubi i Luso es mostren optimistes cara el partit contra el Xerez

Tècnic i jugador del Girona F.C. veuen el partit com una oportunitat d'or per "recuperar sensacions".

Rubi ha admès que l'objectiu principal ara és el de capgirar la situació que viu l'equip després de caure amb un contundent 4-1 contra un rival directe com l'Alcorcón. Precisament el tècnic ha parlat sobre els madrilenys i ha destacat que "l'Alcorcón porta un ritme molt alt durant els partits, amb molta intensitat i normalment aconsegueix mantenir aquest nivell al llarg de l'any". No obstant, ha recalcat també que el Xerez "no té res a veure i no crec que ens trobem amb un partit amb tants gols".

El de Vilassar de Mar, avisa: "Ens trobem en un tram complicat en quant als rivals. El Xerez no es troba al capdavant de la classificació, però ha aconseguit revertir una situació inicial dolenta". Tot i la desfeta de l'equip en l'últim partit, Rubi no ha volgut donar massa importància a la derrota i confia en el treball que realitzen els seus jugadors dia a dia, ja que "estem treballant moltíssim per corregir els errors del partit passat", alhora que confia en el factor camp: "tothom aconsegueix sempre més punts com a local i el benefici el trobarem nosaltres a la segona volta, prefereixo jugar a casa" ha sentenciat. 


A nivell tàctic, el preparador gironí ha destacat el paper que poden aportar jugadors com Richy, del qual comenta que "porta un nivell ascendent, tindrà oportunitats". Al migcamp ha mostrat obertament una gran confiança al treball d'Eloi, ja que "es tracta d'un jugador que pot ocupar diferents demarcacions, tant de pivot defensiu com de mitja punta i sempre amb una gran creativitat. És un dels jugadors amb més qualitat". Un altre aspecte que ha volgut recalcar Rubi ha estat el contraatac del Xerez, molt perillós en aquest aspecte durant la present temporada gràcies en gran part a que "utilitzen molt bé les bandes, la qual cosa els permet crear bones ocasions de gol".

El lateral Luso, per la seva banda, ha insistit en les ganes per part dels jugadors "de que arribi el cap de setmana per poder aconseguir un bon resultat i tornar a la dinàmica guanyadora". El defensa considera també que "quan guanyes has de treballar fort, però quan perds encara t'hi has de fixar més i aprendre ràpid dels errors". Respecte el rival, Luso afirma que "podem aconseguir imposar el nostre joc, però no serà fàcil". També ha volgut calmar l'afició amb un discurs de prudència: "Hem d'estar tranquils, estem en una situació privilegiada amb 30 punts tot i les derrotes, només em de jugar com sabem i anar al cent per cent". D'aquesta manera, doncs, els gironins es disposaran el diumenge a recuperar les sensacions perdudes contra l'Alcorcón a l'estadi d'un Xerez C.D que va en augment aquesta temporada.