L’Espai Gironès regala experiències gastronòmiques, culturals i d’aventura

La campanya Dream Card ha començat aquesta setmana i durarà fins al 14 d’agost

L’Espai Gironès impulsa una nova campanya, amb el nom de Dream Card, per tornar a premiar als clients. Fins el 14 d’agost regala experiències gastronòmiques, culturals i d’aventura i també targetes regal de fins a 150 euros.

Entre les experiències hi ha sopars per a 2 persones a restaurants de les comarques gironines amb estrelles Michelin; experiències relax en spa i balnearis; visites culturals a museus per a grups de quatre persones; Kayak en família al Cap de Creus; o experiències en globus per a quatre persones amb esmorzar de pagès inclòs.

Per participar en els sortejos cal descarregar-se la Dream Card i anar al Punt d’Informació del centre comercial, obert de dilluns a dissabte de les 9:30h a les 22:00h, amb el DNI per acabar de fer el registre. Un cop facilitades les dades el participant sabrà al moment si ha resultat premiat amb una de les experiències (pot triar entre 33 de disponibles) o una targeta regal de 150 euros. En cas de no obtenir premi, podrà participar en el sorteig diari de targetes regal de 20 euros, per gastar als establiments de l’Espai Gironès fins el 31 de desembre.

L’Espai Gironès ja ha dut a terme des del mes de maig tres campanyes més, una coincidint amb el 16è aniversari amb l’entrega de targetes regal; una altra adreçada especialment a sectors molt afectats per la pandèmia, com és el cas de la restauració i els cinemes; i una de regals per mitjà d’un joc online.