El mort trobat en un pou de Capmany correspon a un home desaparegut a Cantallops

Se'l buscava des de l'estiu de l'any passat i el cadàver es va trobar el 7 d'abril

La persona que es va trobar morta en un pou d'una finca de Capmany (Alt Empordà) el passat 7 d'abril correspon a Jaume Verdaguer Faig, un veí de Cantallops de 60 any que es trobava desaparegut des de l'estiu de l'any passat segons ha avançat El Punt Avui.

Segons fonts properes a la investigació, en el moment de recuperar el cadàver aquest no presentava signes evidents de violència que, en una primera exploració, apuntessin a una mort criminal. Malgrat es tenien sospites que el cos fos del desaparegut, van haver-se de practicar diverses proves a l'Institut de Medicina Legal de Girona per certificar-ne la identitat.

El cadàver va ser localitzat en un pou d'una finca propietat d'uns francesos, prop dels estanys i els dòlmens amb una cabanya d'obra i aparcament on habitualment s'hi estacionen autocaravanes. En el moment de localitzar el cos el pou tenia la tapa posada, per la qual cosa feia sospitar que no fos una mort accidental. Amb tot, l'autòpsia ha determinat que no hi havien indicis de criminalitat i la investigació s'ha donat per tancada.