Descobreix com és el megaiot de 170 milions d'euros que s'ha vist avui al Cap de Creus

És propietat del milionari pakistanès Shahid Khan i està a la venda

El megaiot Kismet propietat del milionari pakistanès Shahid Khans'ha pogut veure aquest dissabte davant de la costa del Cap de Creus, més concretament davant les platges de Roses (Alt Empordà). Aquesta embarcació, actualment a la venda, té un preu de sortida de 170 milions d'euros (MEUR) segons anuncia l'empresa Moran al seu web.

Khan és el propietari de l'equip de futbol americà Jacksonville Jaguars, un dels equips més potents de la lliga NFL nord-americana i que l'ha convertit en la quarta fortuna segons Forbes. Amb tot, el pakistanès també és el propietari de l'equip anglès de futbol Fulham FC de la EFL, l'empresa de lluita lliure All Elite Wrestling i la fàbrica de parts per automòbil Flex-N-Gate situada a Urbana, Illionis (EUA).

El iot va ser fabricat el 2014 per l'empresa alemanya Lürssen i ha guanyat diversos premis com ara el World Superyacht Awards 2015. Té 95 metres d'eslora, una velocitat de creuer de 14 nusos amb una punta de 17 nusos i autonomia per a recórrer 6.000 milles nàutiques (11.112 quilòmetres).

Les seves dimensions permeten allotjar fins a 12 persones repartides en set cabines de luxe mentre que pel que fa a la tripulació hi ha 14 cabines amb capacitat per a 28 treballadors. El seu interior compta amb un bar adjunt a una terrassa a la popa que es pot convertir en discoteca nocturna.

També disposa d'una sala de cinema; un gran menjador amb llar de foc; un spa amb bany turc i sauna; un centre de bellesa per a tractaments i massatges; dos heliports; pista de bàsquet; sala de jocs i gimnàs.