Mor ofegat un home de 71 anys en una platja de Roses

Els socorristes i el SEM no l'han pogut reanimar

Un home de 71 anys d’edat i de nacionalitat espanyola ha mort aquest dissabte al migdia mentre es banyava a la platja de Santa Margarida de Roses (Alt Empordà). L’avís al telèfon d’emergències 112 s’ha rebut a les 13:04 hores informant que havien tret de l‘aigua un home i que es trobava inconscient a la sorra.

Immediatament ha arribat al lloc el servei de socorrisme, que l’ha començat a reanimar fins a l’arribada del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Al lloc s’han desplaçat dues unitats terrestres i un helicòpter del SEM per continuar amb les maniobres de reanimació, tot i que finalment han resultat infructuoses.

La platja de Santa Margarida disposava de servei de vigilància en el moment dels fets i la bandera que hi onejava era la verda.

Es tracta de la cinquena víctima mortal ofegada a les platges catalanes, la tercera a la Costa Brava, des que va començar la campanya el 15 de juny. Fins al lloc també s’han desplaçat efectius de la Policia Local i de la Guardia Civil, que s’encarreguen de les diligències.