Detinguts 'in fraganti' tres nois mentre robaven a una casa en obres a Girona

Els lladres, un dels quals és menor, havien trencat un cadenat de la porta posterior per accedir a l'habitatge

Els fets van succeir aquest dimecres pels volts de les set del vespre. La policia va rebre l'avís que dins una casa en procés de rehabilitació, al barri de les Pedreres, s'havien vist moviments sospitosos. En adreçar-s'hi, els agents van comprovar que el pany de l'entrada estava destrossat ja que els lladres havien trencat el bombí per intentar accedir a la casa per l'entrada.

Llavors, els agents van veure com un cadenat de la porta del darrera estava trencat i, en accedir a la casa, van trobar els tres nois en plena feina. Els joves ja tenien preparats alguns petits electrodomèstics per endur-se, així com una motoserra. A la casa, que està en procés de rehabilitació, hi havia també nombrós material d'obra.

Davant les evidències, els policies van detenir els tres joves. Es tracta de tres nois de nacionalitat marroquina, veïns de Girona, dels quals un és menor i la resta tenen 19 i 18 anys. Cap d'ells té antecedents policials.

El menor està pendent de ser cridat a declarar per part de la fiscalia de menors i els altres dos, després de passar la nit a la comissaria de Girona i de passar a disposició judicial aquest matí, han quedat en llibertat amb càrrecs.