El castell de Montsoriu amplia els dies d'obertura al públic durant els mesos d'estiu

Restarà obert fins el 12 de setembre

El castell de Montsoriu ampliarà els dies d’obertura al públic durant els mesos d’estiu, concretament fins al 12 de setembre, segons han informat fonts del Consell Comarcal de la Selva i el Patronat del Castell de Montsoriu, responsables de l’ens selvatà. D’aquesta manera, el castell romandrà obert al públic cada setmana de dimecres a diumenge, de les deu del matí a les set de la tarda, si bé la venta d’entrades finalitzarà una hora abans.

Durant aquest estiu també s’incrementaran les visites guiades per poder donar resposta a la demanda dels visitants. I és que tal com ha explicat el president del Patronat del Castell de Montsoriu, Pere Garriga, “la gran demanda de visites guiades durant els darrers mesos ha fet que hàgim decidit fer aquest esforç per apropar el gran castell dels vescomtes de Cabrera al públic”. I és que la visita guiada permet descobrir el gran castell gòtic de Catalunya i entendre com es va anar transformant des de l’any 1000 en el gran símbol de poder dels vescomtat de Cabrera.

Garriga ha assegurat “visitar Montsoriu es descobrir una càpsula del temps, un dels castells medievals millor conservats de tot Europa. El centre de poder del poderós vescomtat de Cabrera, del que encara es conserven nombroses elements patrimonials per tota la comarca de la Selva”.