El Consell Comarcal de la Selva inicia un projecte per a potenciar la cultura local

Se centra en les manifestacions d'àmbit tradicional

El Consell Comarcal de la Selva ha iniciat un nou projecte en l’àmbit de la cultura popular i tradicional, a través del Selva Cultura. Aquest projecte s’impulsa en el marc del “Programa per l’impuls integral de la cultura a la comarca de la Selva” que s’ha iniciat recentment i està liderat des del departament de Promoció del Territori de l’ens selvatà.

El conseller de Cultura, Pere Fernàndez, ha destacat que l’associacionisme cultural a la Selva constitueix un sector molt ric que acull un elevat nombre d’entitats que organitzen activitats molt variades fires d’arrel tradicional, colles sardanistes, esbarts dansaires, representacions teatrals, entre altres i la importància de posar-la en valor.

El màxim responsable de cultura a l’ens selvatà, Pere Fernàndez, ha destacat que amb la posada en marxa d’aquest projecte es pretén fer un reconeixement al conjunt d’entitats jurídiques sense ànim de lucre que duen a terme activitats de promoció i difusió de la cultura en els seus diferents àmbits, caracteritzades pel voluntarisme i la participació de les persones associades, i alhora, una promoció dels esdeveniments més representatius de caire popular i tradicional.

Aquest projecte compta amb la col·laboració de la Diputació de Girona.