Condueix multiplicant per quatre la taxa d'alcoholèmia i s'estampa contra un fanal a Palau Saverdera

Els Mossos d'Esquadra l'han denunciat penalment

Els Mossos d’Esquadra van denunciar penalment ahir un home de 39 anys, de nacionalitat espanyola i resident a Vilajuïga, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir en estat etílic.

Els fets van passar sobre dos quarts de set de la tarda quan un vehicle, que circulava per la carretera GI-610 al punt quilomètric 4,8 dins el terme municipal de Palau Saverdera, va sortir de la via i es accidentar contra un pal de l’enllumenat.

Quan els mossos van arribar a l’accident i després de comprovar que el conductor i únic ocupant del vehicle estava il·lès, van detectar que presentava una clara simptomatologia de trobar-se sota els efectes de les begudes alcohòliques.

En fer-li la prova d’alcoholèmia va donar un resultat positiu de 1.07 mg/l d’alcohol per litre d’aire expirat, més del quàdruple de la taxa màxima permesa. Per aquest motiu, els agents el van denunciar penalment com a presumpte autor d’un delicte contra al seguretat viària, conduir amb una taxa d’alcohol superior a la permesa.

L’home denunciat haurà de comparèixer davant del jutge quan sigui requerit.