Dos detinguts per robar a usuaris de l'AP-7 distraient-los

Van ser enxampats quan enganyaven a un conductor dient-li que havia punxat una roda

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 27 de juny, dos homes de 43 i 35 anys, de nacionalitat kosovar i macedònia, com a presumptes autors de dos delictes de furt, un d’ells en grau de temptativa.

Els fets van succeir, al voltant de les 11:38h, a l’altura del punt quilomètric 38 de l’AP-7, al terme municipal de Garrigàs (Alt Empordà), quan els ocupants d’un vehicle van ser víctimes d’un furt al descuit per part de dos homes que circulaven amb un turisme.

Amb aquesta informació els mossos van accedir a l’AP-7 per fer recerca dels autors dels fets. Al cap de pocs minuts, una patrulla no uniformada va localitzar el vehicle que circulava en direcció Barcelona.

Els agents van demanar recolzament policial i van fer un seguiment discret del cotxe dels lladres. Els policies van veure que el turisme feia senyals a una furgoneta per tal que s’aturés al voral, assenyalant-li que portava la roda punxada.

Quan la furgoneta es va aturar, els agents van veure que un dels ocupants del cotxe baixava per parlar amb el conductor mentre que l’altre home sortia per l’altre porta i caminava ajupit cap a la furgoneta amb la clara intenció de robar.

En aquest precís moment va arribar una patrulla dels mossos de Santa Coloma de Farners que, juntament amb la patrulla de paisà de Girona, van poder interceptar i detenir els autors del furts. Quan els agents van escorcollar els dos lladres, els hi van localitzar algunes joies, diners, ulleres i jaquetes, entre altres objectes.

La investigació continua oberta per tal d’esbrinar la procedència d’aquests objectes i no es descarta que puguin estar implicats en altres fets similars. Els detinguts, amb antecedents, van passar el dia 28 de juny a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.