Mor el conductor d'un turisme en topar frontalment contra un camió a Bescanó

El sinistre ha tingut lloc al tram en obres de la coneguda com la 'carretera de la vergonya'

El Servei Català de Trànsit informa que aquest matí s’ha registrat un sinistre viari mortal al punt quilomètric 111,3 de l’N-141e -coneguda com la carretera de la vergonya-, a l’altura de Bescanó (Gironès) en sentit Girona. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 10:38h.

Per causes que encara s’estan investigant, hi ha hagut una col·lisió frontal entre un camió i un turisme. Com a conseqüència de l’accident, ha mort el conductor del turisme. Es tracta d’I.P., de 25 anys i veí d’Anglès.

Arran de la incidència, s’han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han fet tasques d’excarceració, i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Segons el SCT, la col·lisió ha tingut lloc en un tram de la via on s'hi estan fent obres i uns metres abans hi ha senyalització que alerta dels treballs.

La carretera tenia dos carrils habilitats amb cons però, per causes que es desconeixen, el vehicle se'ls ha saltat i ha topat frontalment amb el camió, que estava aturat en un lateral i sense conductor.

Amb aquesta víctima, són 63 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya, 23 de les quals motoristes.

L'N-141e, coneguda popularment com la carretera de la vergonya, ha estat tallada al trànsit inicialment en tots dos sentits. Poc després, però, s'ha habilitat un dels carrils.