Mor un motorista de 18 anys al ser envestit per una furgoneta a l'AP-7 a Maçanet de la Selva

El conductor del vehicle ha estat detingut per conduir begut i donar-se a la fuga

El Servei Català de Trànsit informa que aquesta matinada s’ha registrat un sinistre viari mortal al punt quilomètric 87,5 de l’AP-7, a l’altura de Maçanet de la Selva (Selva) en sentit Barcelona. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 02:40h.

Per causes que encara s’estan investigant, es va produir una col·lisió per envestida entre una furgoneta i una motocicleta. Com a conseqüència de l’accident, el motorista va ser traslladat en estat crític a l’Hospital de la Vall d’Hebron on ha mort aquesta tarda. Es tracta de J.M.P., de 18 anys i veí d’Alacant. El conductor de la furgoneta va resultar ferit lleu i va rebre l’alta in situ.

El conductor de la furgoneta es va donar a la fuga i ha estat detingut posteriorment pels Mossos d'Esquadra que han certificat que conduïa begut al donar un 0,80 mg/l en el test d'alcoholèmia.

Arran de la incidència, que va provocar restriccions de circulació en sentit sud, es van activar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, una dotació dels Bombers de la Generalitat i quatre unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).