El Girona visita el camp de l'Arcorcón sense voler posar excuses

Els de Rubi afronten el partit contra el quart classificat una setmana després d'haver perdut contra l'Elx i sense el doble pivot titular

L’entrenador, Joan Francesc Ferrer Rubi, assegura que els jugadors estan bé anímicament i que el 0-1 de la setmana passada no els ha enfonsat. Al contrari. Tenen més ganes que mai de recuperar el camí de la victòria. Ho hauran d’intentar sense el doble pivot habitual al mig del camp, Luso i Tébar, un dels pilars de l’equip. Rubi haurà de triar entre Eloi Amagat, Kitoko, Pere Pons i Chus Herrero per substituir-lo i no descarta variar el sistema tàctic per jugar amb un sol pivot defensiu. Les baixes dels dos migcampistes sancionats, juntament amb la del lesionat Garmendia, són les úniques que té el tècnic maresmenc.

L'Alcorcón els trepitja els talons

Només dos punts separen el Girona del seu rival d’avui. L’Alcorcón, que la temporada passada va arribar contra tot pronòstic a la final del play-off d’ascens a Primera, és un dels candidats a acabar el curs a la part alta de la taula i avui té l’oportunitat de pispar la tercera posició als gironins. Per fer-ho, el conjunt de Pepe Bordalás ha de guanyar, cosa que ja ha fet sis vegades a l’estadi de Santo Domingo. De fet, a casa encara no ha perdut cap partit i només n’ha empatat un.

Bordalás afronta la visita del Girona sense l’exgironí Nagore. El lateral dret, titular en tots els partits disputats fins ara, va veure la cinquena targeta groga al camp del Xerez, on l’Alcorcón va guanyar per 2-4. Expósito o Arroyo jugaran al seu lloc. La resta de l’alineació dels madrilenys no hauria de canviar gaire, de manera que l’extrem Dani Nieto, cedit al Girona la temporada passada, té tots els números de començar a la banqueta.

La fitxa prèvia

AD Alcorcón: Manu Fernández; Expósito, Babin, Laguardia, Ángel Sánchez; Abraham, Sergio Mora; Fernando Sales, Juli, Camille, i Oriol Riera.
Girona FC: Dani Mallo; Jose, Richy, Migue, David Garcia; Chus Herrero, Eloi Amagat, Juanlu Hens, Felipe Sanchón; Jandro i Acuña.
Àrbitre: Sánchez Martínez (comitè murcià).
Horari: a les 17.00 hores (Esport 3).
Estadi: Santo Domingo.

Prèvia del partit cedida per: