El regidor de SI a Riudellots trenca el carnet del partit i segueix al grup mixt

Xevi López Cadena assegura que "no té sentit mantenir-se dins un partit que només ha obtingut un 1,28% de suport"

(Actualitzat: 23:16h)

El regidor de Riudellots de la Selva, tanmateix, es mostra satisfet amb els resultats electorals pel que fa al panorama independentista i assegura que la independència de Catalunya està "a tocar" i "vindrà de la mà de Convergència i Unió amb el suport d'Esquerra Republicana de Catalunya".

Amb tot, López explica que seguirà treballant pel seu poble des de dins de l'Ajuntament "amb entusiasme i diligència (...) defensant un model de poble just i equilibrat", ha reblat.

SI desmenteix la informació

Des del departament de comunicació de Solidaritat Catalana per la Independència (SI) a la demarcació de Girona han volgut sortir al pas d'aquesta informació i han assegurat que aquestes declaracions són "totalment falses". En aquest sentit, han volgut clarificar que López no és encara regidor de Riudellots de la Selva si no que ho serà les properes setmanes en substitució de Guillem Bruset.

Tanmateix expliquen que tot plegat és un "mal entès" i és fruit d'un comentari publicat a Facebook que el mateix López hauria eliminat posteriorment. Des de SI també apunten que López no pensa abandonar el partit i mantindrà el lloc de Bruset com a membre de Solidaritat.

 
 
Aquesta és la suposada publicació que López ha fet a la seva compta de Facebook i que posteriorment hauria eliminat.