Unes 8.000 persones passen per la 20a edició del 'Tot nuvis'

L’espai Beauty Show tindrà continuïtat en les properes edicions

“Tot Nuvis és el gran aparador on tots aquelles persones que volen fer una celebració poden trobar tot allò que necessiten” ha assegurat la directora de Fira de Girona, Anna Albar que ha afegit que “per als futurs nuvis i per a totes aquelles persones que volen organitzar un esdeveniment o celebració és una cita imprescindible amb totes aquelles propostes i serveis necessaris”.

La directora de Fira de Girona ha destacat que “l’objectiu per a les properes edicions continua essent obrir el saló a altres públics que organitzin una festa o un esdeveniment” i ha afegit que “l’expositor del Tot Nuvis pot treballar en l’organització de qualsevol tipus d’esdeveniment, no només casaments”. Per aquest motiu, Anna Albar ha assegurat que l’objectiu per a les properes edicions és “Tot Nuvis, però també Tot Festa, Tot Celebració, Tot Bellesa”.

Al Tot Nuvis hi han participat més de 100 expositors que han mostrat les darreres novetats i tendències en vestits de núvia, nuvi i cerimònia; també hi havia hotels, restaurants i càterings; fotografia i vídeo, joieria, animació, agències de viatges o lloguer de vehicles, entre altres.

Continuarà el Beauty Show

Entre les novetats d’aquesta edició, la directora de Fira de Girona ha destacat la bona acollida que ha tingut el Beauty Show, un espai exclusiu d’assessorament d’imatge personalitzat. Al Beauty Show s’hi han fet presentacions i demostracions en directe de productes i tractaments de bellesa, des de perruqueria i maquillatge, passant per estètica, amb tractaments facials i corporals i que estava obert a tothom.

La directora de Fira de Girona ha assegurat que el Beauty Show “tornarà a ser una de les propostes d’activitats per al Tot Nuvis”. Anna Albar ha destacat que “ ha estat un espai dinàmic i atractiu per al públic visitant que ha pogut sortir de la fira amb un assessorament d’imatge personalitzat”. Les activitats del Tot Nuvis s’han complementat amb tallers d’imatges i protocol, desfilades d’imatge de vestits de núvia, nuvi i cerimònia, llenceria i joieria i les últimes tendències en perruqueria i maquillatge i la Girona Fashion Show, una novetat també d’aquesta edició amb una desfilada de moda urbana.

La Girona Fashion Show, ideada per una estudiant de Relacions Públiques de la Universitat de Girona, es va fer divendres a la tarda, va comptar amb la col·laboració de diferents marques i s’hi van poden veure les últimes tendències de roba per a dona i home. La 20a edició del saló tancarà a les 9 del vespre.