Palafrugell pregunta als veïns com volen regular la mobilitat al municipi

El procès es va iniciar ahir a la Plaça Nova

L’Ajuntament de Palafrugell (Baix Empordà) ha obert un procés de participació ciutadana sobre el Pla de Mobilitat Sostenible de Palafrugell 2022-2028, sota el lema “Obrim el meló de la mobilitat”. L’objectiu és, a partir de la recollida d’opinió de la ciutadania i de tots els actors implicats, avançar cap a un marc de mobilitat més sostenible, segura, accessible i saludable. Aquest pla vol posar les bases del futur model de municipi en temes de mobilitat.

Per tal de fomentar la participació, el proper diumenge 11 de juliol s’instal·larà una carpa a la Plaça Nova, que facilitarà la recollida d’opinió de la ciutadania. També s’hi pot participar a través de diferents urnes distribuïdes en diferents espais municipals i de la plataforma Decidim de l’Ajuntament.

En aquest context, el procés de participació del Pla de Mobilitat és de rellevant importància ja que permet a tothom donar la seva opinió sobre una qüestió que afecta els veïns per circular, accedir als diferents serveis o equipaments del municipi.