Una bala perduda fereix una dona mentre dormia dins de casa a Mas Ramada de Girona

Els veïns es queixen que per Sant Joan es fa ostentació d'armes al barri

Una veïna del barri de Mas Ramada a Girona va resultar ferida mentre dormia la nit del dijous passat d'un tret de bala que va penetrar la finestra del seu domicili segons ha informat Diari de Girona.

La dona va advertir als Mossos d'Esquadra que creia un petard havia entrat dins de casa seva. Els agents, acompanyats també per la Policia Municipal, van poder observar en arribar que es tractava d'una bala perduda que havia impactat contra la persiana, el vidre i la tela mosquitera, travessant-los i ferint el tors de la dona provocant-li un tall.

Des de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Girona ja estudien el possible origen del tret en una zona on l'Associació de Veïns comenta que no es tractaria d'un fet aïllat. Amb tot, expliquen com algunes persones aprofiten la revetlla de Sant Joan i la seva proximitat per a fer ostentació d'armes de foc i disparar-les per camuflar el soroll dels trets amb els petards.

L'entitat ha reclamat a la Policia Municipal més controls i vigilància al barri temerosos que la situació pugui anar a més i tingui lloc una desgràcia.