Palafrugell habilita mig centenar de places d'aparcament prop del far de Sant Sebastià

Es troben situades al carrer Paraguai

L'Ajuntament de Palafrugell (Baix Empordà) ha habilitat més espai destinat a l’aparcament gratuït al carrer Paraguai a Llafranc. D’aquesta manera, en aquest espai hi apareixen 50 noves places d’estacionament que son molt properes a la zona més visitada de Sant Sebastià. Aquest aparcament es troba tant sols a 5 minuts caminant del mirador del Far.

El regidor de mobilitat, Pau Lladó, considera que "l'objectiu és facilitar l'estacionament de les persones que van a visitar aquest espai i, al mateix temps ens permet pacificar el trànsit de vehicles en un dels indrets més visitat del nostre municipi".

L'espai s'ubica concretament a la zona del carrer Paraguai on es creua amb el carrer de la Brisa i arriba fins a l’alçada del carrer Colon. En tot aquest espai és on ara s’ha senyalitzat i pintat el costat dret per destinar-ho a estacionament.

Cal recordar que des de l’1 de juny, i durant els tres mesos d’estiu, la regulació de l'accés de vehicles a motor, cotxes i motocicletes, a la part més elevada de la muntanya de Sant Sebastià queda tancat. L’objectiu principal d’aquesta nova senyalització, que estarà vigent de l’1 de juny al 30 de setembre, és regular l’altíssima freqüència de vehicles motoritzats a la part més alta d’un dels indrets més visitats de la població.

Amb aquestes noves places d’aparcament gratuït properes a aquest espai s’aconseguirà millorar la mobilitat i evitar la massificació de vehicles que té lloc durant la temporada turística.