L’Espai Gironès i l’Uni Girona signen un nou acord de col·laboració

És l’onzena temporada que el centre comercial signa amb el club insígnia de l’esport femení gironí

L’Espai Gironès i l’Uni Girona Club de Bàsquet han signat un nou acord de col·laboració amb l’objectiu de seguir sumant sinèrgies a favor del territori. És l’onzena temporada que el centre comercial i el club gironí col·laboren. L’acte de signatura del conveni, que s’ha dut a terme a l’Espai Gironès, ha anat a càrrec del president el president de l’Uni Girona, Cayetano Pérez, i el gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà.

Segons s’especifica en el conveni, l’Espai Gironès estarà present a la publicitat que es fa a la pista del pavelló de Fontajau de Girona i a l’equipament del primer equip i dels equips de bases, i també disposarà d’entrades per sortejar entre els clients. S’inclou la possibilitat que l’Uni Girona posi un estand al centre comercial i també que es puguin organitzar actes conjunts a l’Espai Gironès amb la participació de les jugadores del primer equip, a més d’altres accions que queden obertes per definir entre les dues parts i que s’aniran concretant durant la temporada.

“Estem molt contents de poder estar al costat del club insígnia de l’esport femení gironí de les comarques gironines, amb qui compartim valors i esperem poder seguir col·laborant moltes temporades més”, destaca Jordà.

Per altra banda, Pérez s’ha mostrat "orgullós i content” que l’Espai Gironès hagi renovat de nou amb el club. “Fa molts anys que estan amb nosaltres. Ens han ajudat a fer créixer l'equip fins al dia d'avui", indica.
L’Espai Gironès porta a terme un gran nombre d’accions adreçades a la població del seu entorn. Aquesta acció s’emmarca dins aquest context.