Vidal (ICV): 'Cal una alternativa per disputar l'hegemonia a la dreta carrinclona'

El candidat demana el vot a aquells gironins que creguin que "les coses es poden fer d'una altra manera"

El cap de llista d'ICV-EUiA, Marc Vidal, s'ha trobat amb representants del grup de joves de la coalició a les portes de la facultat de Ciències de la UdG. Allà, el candidat s'ha adreçat als joves i ha defensat que ICV té propostes concretes per millorar la seva situació actual. Segons Vidal, ha detectat que en aquestes eleccions "la gent està engrescada" i que molts joves abstencionistes s'estan plantejant anar a votar.

Per això, ha justificat que la coalició té projectes pensats per als joves. Entre d'altres, ha assenyalat que cal fer polítiques d'habitatge que garanteixin l'emancipació dels joves i també ha apuntat que els pisos que estan en mans dels bancs passin a ser de lloguer social tant per a persones desnonades com per a joves que es volen independitzar. Vidal ha carregat contra l'apujada de taxes universitàries i de formació professional i ha reclamat més polítiques per garantir l'ocupació dels joves.

En el darrer dia de campanya, Vidal ha assegurat que ICV-EUiA s'ha convertit en "l'única alternativa nacional i d'esquerres". "No ho som perquè ho vulguem sinó perquè ens han deixat abandonats", ha remarcat el candidat. Vidal ha assenyalat que ha crescut "l'ambient de participació política" de cara als comicis del diumenge i ha demanat que això es tradueixi en un recolzament a l'esquerra. "L'esquerra és qui permet fer política, la dreta el que fa és deixar la política al calaix perquè s'adormi", ha manifestat.