Alerta a la Jonquera per la fuita de gasoil d'un camió que en transportava 33.000 litres

El vehicle ha sofert un xoc en una estació de servei, al Polígon Industrial Vilella

Protecció Civil ha activat el pla Transcat per un accident de camió que transportava 33.000 litres de gasoil. Els fets han tingut lloc cap a les cinc de la tarda, i segons la informació que aporta el centre de coordinació d'emergències, el vehicle ha sofert un xoc a l'estació de servei Valcarce al número 0 del carrer les Salines, al Polígon Industrial Vilella.

A conseqüència del sinistre, el camió ha perdut una part important del producte de la cuba. Els Bombers han activat 7 dotacions que treballen per aturar la fuita amb, entre d'altres maniobres, un dic de contenció de terra. També han revisat els embornals per evitar abocaments al riu is han estès material absorbent sobre la pàtina de combustible estesa al carrer.

Cap a les sis de la tarda els Bombers seguien treballant per contenir el vessament i han pogut confirmar que s'haurien vessat uns 6.000 litres de gasoil. Segons informen fonts de l'actuació, el gasoil no ha arribat a la riera pròxima al lloc de l'incident. Les mateixes fonts indiquen que les tasques dels Bombers es poden allargar fins a la una de la matinada. Tots els accessos al punt del succés estan tallats.

A banda dels Bombers, en l'incident també hi treballen els Mossos d'Esquadra, la Policia Nacional, la Policia Local i Protecció Civil de la Jonquera.