Strubell defensa que SI ha fet una campanya 'a cara descoberta i dient veritats com punys'

El candidat critica ERC i CiU per la indefinició respecte el futur d'una Catalunya independent

El candidat de SI per Girona, Toni Strubell, ha fet el darrer acte de la campanya a la Universitat de Girona acompanyat de representants de Joves per la Independència. Allà, ha volgut valorar aquestes dues setmanes de campanya i ha assegurat que SI ha fet "una molt bona feina".

Segons el candidat, Solidaritat s'ha distingit de la resta de partits per la "claredat" amb què ha exposat les idees. "Nosaltres tenim un full de ruta clar per a la independència i la volem en aquesta legislatura, res del 2050", ha manifestat Strubell, que critica "l'ambigüitat" d'ERC i CiU en aquest aspecte. "Volem que ens expliquin clarament quin és el seu full de ruta", ha demanat.

El candidat ha lamentat que els joves siguin un dels col·lectius que més pateixen la crisi ja que s'han apujat les taxes universitàries, hi ha un 50% d'atur juvenil i molts catalans s'han vist "forçats a emigrar per treballar". Per Strubell, només amb la independència es pot reactivar Catalunya.

La número tres per Barcelona, Núria Cadenes, ha acompanyat Strubell en aquest acte. Cadenes ha defensat que SI és "més necessària que mai al Parlament per garantir que les altres forces no es facin enrere quan Espanya ens intenti bloquejar". La número tres per Barcelona ha apel·lat al "vot responsable i il·lusionat dels independentistes".