Laia Cañígueral, nova delegada territorial de la Generalitat a Girona

El govern ha nomenat avui els 8 membres

El Consell Executiu ha nomenat aquest dimarts els 8 delegats territorials. L'exdiputat al Parlament i actual membre de la direcció de JxCat, Antoni Morral, és el delegat de la Generalitat a Barcelona; l'exconseller d'Acció Exterior, Bernat Solé, ocupa la representació del Govern a Lleida; mentre que la diputada de JxCat Teresa Pallarès és la delegada a Tarragona. Els altres nomenaments són Ricard Pérez, a Alt Pirineu i Aran; Rosa Vestit, a la Catalunya Central; Laia Cañigueral, exdiputada d'ERC al Congrés, a Girona; David Alquézar, al Penedès; i Albert Salvadó, a les Terres de l'Ebre.

Laia Cañigueral, nascuda a Cassà de la Selva l’any 1981, va esdevenir diputada al Congrés dels Diputats l'any 2006 en representació de les JERC on va ser portaveu de les Comissions d’Educació i Ciència i de Cooperació Internacional per al desenvolupament.

Entre l'abril i el novembre de 2019 va tornar a ser diputada al Congrés del Diputats per Girona, on va exercir de secretària primera i portaveu d’ERC a la Comissió de Salut, Consum i Benestar Social, i també portaveu d’ERC a la Comissió de les Polítiques.