Detenen set lladres per robar a empreses de Campllong i Llagostera

Els Mossos van enxampar-los amb el material sostret a l'interior dels vehicles durant dos controls de prevenció de robatoris

Els detinguts pel robatori de Campllong tenien antecedents. Es tracta de Kamal E.Y., de 22 anys i veí de Girona; Mohammad A., de 25 anys i veí de Salt i Mohamed Z., de 24 anys i veí de Tarragona. El 15 de novembre passat van passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners i van quedar en llibertat.

Quatre detinguts per robar en una empresa de Llagostera

Els mossos de la comissaria de Santa Coloma de Farners van detenir el 15 de novembre passat a Vilobí d'Onyar (Selva), quatre persones de nacionalitat romanesa per un suposat robatori amb força. La detenció es va produir cap a dos quarts de quatre de la matinada, també durant un control de prevenció de robatoris a la C-25 en sentit Vic. Van aturar un vehicle en veure que portava molt de pes. Els agents van identificar els quatre ocupants i, durant l'escorcoll, van trobar 15 motosserres amb l'adhesiu i l'etiquetatge d'una empresa de Llagostera (Gironès). Després de fer les comprovacions pertinents, van saber que el material havia estat denunciat per l'empresa i van procedir a la seva detenció.

Es tracta de Petrica D., de 25 anys i veïna d'Arbúcies; Tudor L., de 27 anys i veí d'Arbúcies; Constantin G., de 33 anys i veí de Sant Hilari de Sacalm i Florin A., de 25 anys i veí de Vilobí d'Onyar. Els dos últims no tenien antecedents. Tots ells van passar el dia 16 de novembre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners, que en va ordenar la seva llibertat.

Dos detinguts per robar en una casa de Calonge

Els Mossos van detenir ahir dimecres Cristian P.C., de 21 anys i Òscar Alejandro R.S., de 22 anys, ambdós de nacionalitat espanyola i veïns de Palafrugell i Begur, al Baix Empordà, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força a un domicili de Calonge.

Cap a dos quarts de cinc de la tarda, agents de l'ARRO que es trobaven fent un control per prevenir robatoris a l'interior de docimilis, van rebre un avís que els alertava d'un possible robatori a una urbanització de Calonge. Un cop allà, els agents van trobar-se amb la tanca del jardí forçada i que algú havia accedit a l'interior per una finestra. Durant una primera inspecció, els seus propietaris no van trobar res a faltar, si bé els presumptes lladres ho havien deixat tot capgirat.

Posteriorment, els mossos van muntar un dispositiu per detenir els autors, durant al qual van enxampar dues persones que tenien una actitud sospitosa. Un home esperava dins el vehicle i un altre estava enfilat a la tanca perimetral d'una casa amb la intenció d'accedir-hi. Els agents van identificar i escorcollar els dos homes i el vehicle i van descobrir una caixa de color blau que contenia set telèfons mòbils, onze targetes de crèdit, un cadenat i un pot de defensa. Per tot plegat, van ser detinguts com a presumptes autors del robatori amb força al domicili.

Els detinguts passaran properament a disposició del Jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols.