Detinguda una parella per robar en una segona residència d'Empuriabrava

Tenen 44 i 33 anys i són veïns de Castelló d'Empúries i Roses respectivament

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 28 de maig dos homes i una dona, d’entre 44 i 33 anys, de nacionalitat marroquina i espanyola, veïns de Castelló d’Empúries i Roses, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força en una segona residència.

Cap a les vuit del matí un agent fora de servei dels Mossos va veure com dos individus forçaven la persiana d’una casa ubicada a l’avinguda Xaloc cruïlla amb Port Rhodes, a la part del canal d'Empuriabrava. Immediatament, l’agent va informar la comissaria per tal que enviessin més policies a la zona dels fets.

Quan les patrulles van arribar a la casa violentada van iniciar una recerca  i van localitzar un home i una dona a l’interior de l’habitatge. Els agents van comprovar que hi havia danys a la porta, la persiana i els mecanismes de l’alarma.

A més, van localitzar un vehicle a les rodalies on esperava el tercer autor preparat per fugir.

Els tres sospitosos van quedar detinguts per la seva presumpta relació amb el robatori. Els detinguts, dos d’ells amb antecedents, van passar el dia el mateix dia 28 a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual ha decretat la seva llibertat amb càrrecs.