Alerten d'una estafa a les Planes per fer un homenatge a un futbolista local mort recentment

L'Ajuntament avisa que s'estan fent trucades en nom del club del poble demanant donatius

L'Ajuntament de les Planes d'Hostoles (Garrotxa) alerta d'una estafa que s'està produint aquesta dies a la població. Es tracta d'algú que està fent trucades en nom del club de futbol del poble demanant donatius per un homenatge que suposadament s'està preparant al jugador professional de futbol retirat, Francesc Arnau, fill de les Planes i que ha mort recentment a Oviedo on treballava.

El consistori ha avisat del possible frau a través de les xarxes socials del consistori i ha explicat que ja ha posat en coneixement els fets als Mossos d'Esquadra. L'Ajuntament també demana a aquelles persones que hagin fet algun donatiu que es posin en contacte amb la policia i que ho denunciïn, ja que es tracta d'un frau.

Fonts municipals consultades asseguren que de moment no tenen constància que cap veí hagi accedit a donar cap donatiu, però que fins aquesta setmana que ve no ho podran acabar de confirmar. També deixen clar que en cas que s'acabi duent a terme un acte en record d'Arnau, no es faria de manera imminent. Al porter el van enterrar aquest dilluns passat a les Planes d'Hostoles. Francesc Arnau va néixer a les al poble garrotxí el 1975 i va morir fa pocs dies a Oviedo on treballava en el club de futbol asturià.