El Festivalot de Girona tanca amb tot venut i la mirada posada a l'any vinent

Unes 6.000 persones s'hi han acostat

L'esplanada del costat de l'Auditori de Girona ha estat un formiguer durant tot aquest cap de setmana. El motiu: la nova edició del Festivalot, que malgrat no ha pogut ser com la del 2019, sí que ha tornat a ser un èxit d'espectadors. I és que aquest festival per a públic familiar de Girona ha venut totes les entrades disponibles en tots els concerts que s'han fet. Els Amics de les Arts, que en són els organitzadors es mostren "molt satisfets" amb l'afluència de gent i destaquen que també s'han esgotat les entrades que es van posar a la venda el dimarts passat.

De seguida que el festival va saber que podia passar del 50% al 70% d'aforament en els espectacles va posar més localitats a la venda i es van esgotar ràpidament. Tot plegat ha fet que unes 6.000 persones hagin passat per l'esdeveniment. "No podem fer res més que agrair immensament a tothom que ens hagi donat suport", assenyala el membre del grup Dani Alegret.

Des del Festivalot, però, reconeixen que ha estat una llàstima no poder fer la resta d'activitats, com els concerts a l'aire lliure. Amb tot, les bones sensacions que els ha deixat aquesta edició els fa ser optimistes de cara el 2022. "Volem que l'any que ve sigui un Festivalot al cent per cent", ha expressat Alegret.

Una de les novetats d'aquest any i que es mantindrà de cara al que ve ha estat el fet de començar el festival el divendres al vespre. "Ens ha agradat la idea perquè hem vist que ve un públic diferent, els nens són més grans i els encaixa més", explica. De fet, van ser els Amics de les Arts els qui van inaugurar el festival amb un concert a la Sala Montsalvatge de l'Auditori de Girona.

L'endemà va ser el torn per El Pot Petit, Els Pets i Suu que van omplir les butaques de l'Auditori en els diferents concerts que van celebrar. Doctor Prats ha estat l'encarregat de fer ballar els més petits amb un doble concert a la Sala Montsalvatge aquest diumenge. Entre un espectacle i altre ha estat Cesk Freixas ha portat la seva proposta al festival gironí. El Festivalot tanca aquest diumenge a la tarda amb Xiula.

Els artistes, repeteixen

Alegret també ha volgut agrair als grups la seva implicació i es mostra orgullós que molts d'ells repeteixin, com ha estat el cas de Doctor Prats aquest diumenge. "Qui no ha vingut mai se sorprèn i fan una festa quan toquen per a nens i els que repeteixen és perquè els ha agradat la seva experiència", assenyala.