Reobre el König de Girona que es va incendiar fa quatre mesos i mig

El seu horari és de 9 del matí fins a les 12 de la nit

El restaurant König Sandwiches de Girona situat al carrer Calderers davant la plaça de Sant Fèlix, ha reobert avui, quatre mesos i mig després de l’incendi originat per un curtcircuit en una fregidora de la cuina. El local, s’ha posat en marxa de nou amb normalitat i amb les mateixes prestacions, obrint en aquests moments des de les 9 del matí fins les 12 de la nit.

Xavier Bou, director d’operacions del Grup König, explica que "estem contents de poder tornar a obrir el König Sandwiches després de l’ensurt que vam tenir i on, afortunadament, només vam haver de lamentar danys materials al nostre local". El 9 de gener, el foc, iniciat a la cuina de l’establiment, es va propagar cap a la primera planta i el fum es va dispersar als pisos superiors pel fals sostre. Els Bombers van extingir-lo en poca estona.

El König Sandwiches, situat a tocar d‘El cul de la lleona, es va inaugurar el 2004 i compta amb zona interior i terrassa. Es tracta d’un König amb una carta especial que el diferencia, respecte als de la resta del grup gironí, per preparar entrepans planxats, entre altres.