Una parella ingressa a presó per traficar amb drogues en un pis ocupat de Blanes

Els Mossos intervenen 18.425 euros en efectiu, cinc mòbils i embolcalls amb droga

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 13 de maig una dona de 45 anys i un home de 49 anys, de nacionalitat dominicana i veïns de Blanes, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

Fa pocs mesos els mossos van iniciar una investigació per sospites que en un domicili, situat a l’avinguda Anselm Clavé de Blanes, hi havia un punt molt actiu de compravenda de drogues.

Les indagacions van constatar que dins un habitatge d’un bloc de pisos ocupats, venien dosis de cocaïna, heroïna, marihuana, haixix i també amfetamines.

El matí del passat 13 de maig es va dur a terme una entrada i perquisició a l’esmentat domicili, que va comptar amb la participació de l’Àrea Regional de Recursos Operatius de Girona, la Unitat Canina de Girona i la Unitat de Seguretat Ciutadana i d’Investigació d’aquesta comissaria.

Durant l’escorcoll es van localitzar 18.425 euros en efectiu. També van trobar justificants d’enviaments de diners i nombroses transferències bancàries periòdiques, presumptament per blanquejar els diners de la venda de substàncies. A més, els agents van intervenir cinc telèfons mòbils, bossetes i embolcalls de droga en plàstic i alumini, i plàstics per tallar la cocaïna.

Els mossos també van descobrir que a l’entrada del pis hi havia un rebedor amb una figura de decoració dins la qual amagaven les dosis per facilitar una ràpida transacció, sense fer esperar els clients.

Els detinguts, sense antecedents, van passar el dia 15 de maig a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, el qual va decretar el seu ingrés a presó.