Dos detinguts per cultivar 800 plantes de marihuana en un soterrani a Fornells de la Selva

També es van localitzar 2.000 esqueixos de droga

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir dos homes de 21 i 34 anys, de nacionalitat índia, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

Els fets es van iniciar a principis d’abril quan els mossos van saber que en un domicili de la població de Fornells de la Selva s’hi podria cultivar marihuana. Immediatament, els agents van fer gestions per comprovar si realment existia aquesta plantació indoor.

La investigació va concloure que al soterrani de l’habitatge hi havia signes evidents de l’existència d’una possible plantació de marihuana.

Finalment, ahir es va fer una entrada i perquisició al domicili on es van localitzar 800 plantes de marihuana, 2.000 esqueixos i divers material per facilitar el cultiu. A més, també van comprovar que la instal·lació tenia l’escomesa de la llum manipulada.

Davant les evidències, es va detenir els dos ocupants com a responsables de la plantació. Els detinguts, amb antecedents, passaran durant les properes hores a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona.