Girona consulta als veïns on instal·lar les futures estacions de Girocleta

El formulari es podrà trobar fins al diumenge 23 de maig al web municipal

L’Ajuntament de Girona ha posat en marxa avui una enquesta a través del web municipal per tal que la ciutadania prioritzi les properes estacions de Girocleta que s’han d’instal·lar a la ciutat. La consulta durarà una setmana –es tancarà diumenge 23 de maig- i les tres estacions més votades seran les que s’executaran aquest 2021.

Les sis opcions disponibles en el formulari són les següents: plaça de Salt-carrer de Salt; avinguda de Sant Narcís-parc de la Comtessa Ermessenda; carrer del Migdia-plaça de Celestina Vigneaux; carrer d’en Jaume Pons Martí-plaça de Sant Feliu; carretera de Taialà (al voltant de l’escola), i avinguda de Lluís Pericot-carrer del Marquès de Caldes de Montbui.

La regidora de Mobilitat de l’Ajuntament, Marta Sureda, ha ressaltat que “la Girocleta s’ha convertit en un servei molt popular a Girona, cada vegada més utilitzat, que la ciutadania valora molt positivament.  Continuem creixent en la xarxa d’estacions, i per millorar el servei volem escoltar el que necessiten les persones usuàries i implicar-hi els veïns i veïnes perquè cada cop siguem més; per això els preguntem quines estacions són prioritàries aquest 2021.  Creiem que així encara podem incrementar el vincle entre els gironins i gironines i la Girocleta, i impulsar encara més la bicicleta com a transport sostenible i de qualitat per circular per la ciutat”.

Aquestes sis estacions són les que el Pla triennal de la bicicleta preveu que s’instal·lin a la ciutat en els propers tres anys. L’Ajuntament de Girona ha elaborat aquest document fruit de l’adhesió a l’Estratègia catalana de la bicicleta 2025. Actualment hi ha 23 parades de Girocleta distribuïdes arreu de la ciutat.